Making Memories Fotografie

Liefdevol | Puur | Ongedwongen | Zoals jullie echt zijn 

 

De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een moeilijke, maar ook een bijzondere tijd. 

Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met zorg, liefde en respect jullie kindje vast tijdens de dagelijkse routine.


Ik ben sinds 2016 vrijwilliger voor deze mooie stichting en verzorg deze reportages kosteloos voor ouders die zich aangemeld hebben. Benieuwd naar informatie? Klik op de link hiernaast en je wordt doorgestuurd naar de website. Ook daar kun je je aanmelden! Hieronder een aantal van de reportages die ik vanaf 2016 heb mogen verzorgen.

Foto's zijn geplaatst met toestemming van de ouders.