Making Memories Fotografie

Liefdevol | Puur | Ongedwongen | Zoals jullie echt zijn 

 
Making Memories Fotografie
 


Het leven dat totaal veranderd door de komst van een baby. Júllie baby! 

Of dit nu jullie eerste, tweede of volgende kindje is, het blijft bijzonder en dit soort momenten blijven altijd in je gedachten. De dagen en maanden die daarna komen vliegen voorbij! Voor je het weet is de kleine 9 maanden uit je buik, kan hij/zij zitten, komen de eerste tandjes door en gaat hij of zij fietsend te straat door. De bevalling weet je nog als de dag van gisteren, maar als je nu naar jullie kleintje kijkt, kun je je haast niet meer voorstellen dat hij/zij écht zo klein is geweest. 

Laat foto's maken van die heerlijke momenten. Het is een mooie herinnering om te zien hoe je baby écht een baby was.  Die momenten wil ik graag voor jullie vastleggen op een serie mooie, rustige en natuurlijke foto's.Informatie over de sessie:

Wanneer kun je een newbornsessie bij mij reserveren?

Je hebt aan mij doorgegeven rond de 20ste week van je zwangerschap wanneer je uitgerekende datum is en samen plannen we de reservering in.

(Het liefst dus vroeg plannen, want alleen dan ben je zeker van een plekje!!)

Zodra jullie kindje geboren is nemen jullie direct contact met mij op en plan ik de sessie in wanneer het voor jullie voegt. Meestal is dit ongeveer 2 weken na de geboorte tot ongeveer een maand. (Later kan in overleg natuurlijk ook)


Wat voor soort foto's maak ik en hoelang duurt een sessie ongeveer?:

Tijdens deze sessie kom ik bij jullie thuis. Ik fotografeer jullie in jullie eigen omgeving gewoon zoals het is. Lekker op de bank in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer, babykamer of in de wieg/ledikant. Ik fotografeer ook het kamertje en het geboortekaartje en natuurlijk andere wensen als die er zijn. Wist je dat bijvoorbeeld een badmoment leuk is om te fotograferen?

Mocht de kleine een voeding tussendoor nodig hebben, stoppen we even en gaan we daarna weer rustig verder. 

Deze sessie duurt ongeveer 2uur, maar ook weer geheel afhankelijk van jullie kleintje.


En na de sessie?

Na de sessie pak ik mijn spullen in en ga ik thuis aan het werk voor de eerste preview. Dit zijn een paar foto's om alvast even van te kunnen genieten voordat de andere foto's in jullie persoonlijke galerij komen te staan. Deze foto's zullen voorzien zijn van mijn logo. 

Jullie ontvangen binnen 3 weken na de sessie een inlogcode voor jullie persoonlijke online fotogalerij. Hierin zullen de geselecteerde foto's komen te staan waar jullie een keuze uit kunnen maken. (afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen). 

Eventueel bestelde producten volgen ongeveer 2-3 weken na de sessie en na de (eventuele extra) betaling.


En verder:

Bij elke reservering ontvang je per mail van mij een formulier die je mag invullen. Hierop staan alle gegevens die ik moet weten, mocht er wat zijn. 

Na het retour sturen van het formulier en als de betaling is voldaan, ontvang je van mij een bevestiging van de sessie en wordt er een PDF bestandje doorgestuurd met mijn werkwijze, tips en voorwaarden mbt de sessie die geboekt is. Hierin staat diverse informatie hoe ik werk en waar je rekening mee kunt houden tijdens de sessie. Ook zullen hier kledingtips in staan.

Om mijn naam te kunnen promoten zal ik de preview ook online plaatsen. Dit doe ik op mijn eigen bedrijfs-facebookpagina en op mijn website. Wil je dit niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.


Heb je andere vragen of wil je een sessie boeken? Vul dan het contactformulier in en dan zal ik je z.s.m. beantwoorden.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


Lifestyle Newborn - FILM -Sinds November 2017 is het bij mij ook mogelijk om een newborn film te laten maken!

Tijdens ons kennismakingsgesprek neem ik graag wat afspraken met jullie door. (Woonplaats, soort woning, samenstelling gezin etc.)

Zodra de kleine geboren is nemen jullie contact met mij op en plannen we de afspraak in, ongeveer een maand na de geboortedatum. 

Meestal zijn jullie de extreme drukte dan voorbij en zijn jullie zelf al wat meer gewend aan het ouderschap. De kleine heeft al wat meer body en is al wat vaker wakker. Ik kom dan bij jullie thuis en film alle momenten tussen jullie en jullie kleine. (uiteraard ook als er broertjes en/of zusjes aanwezig zijn) Diverse kamers waar ik graag film. Woonkamer, ouder slaapkamer en natuurlijk de babykamer. 

Niks wordt vergeten en dit zorgt voor een diversiteit aan beelden en achtergronden waar we de film kunnen opnemen. 

Het moet erg opgeruimd en licht zijn in huis, zodat de film rust uitstraalt. Dat is mijn stijl en zo zal ik dan ook de video uiteindelijk gaan bewerken. Wat je krijgt is een mooie herinnering van die bijzondere tijd met jullie kleine. 

Bewegende beelden doen nét even iets meer als foto's.

Koester die momenten en boek een newborn FILM sessie!


Hieronder de lifestyle film van Daan
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 


Wat een fantastische ervaring om dit samen met jou vast te leggen met onze Daan.

Dankbaar!! En we komen absoluut bij jou terug!


Chris en Sanna - Ouders van Daan