Making Memories Fotografie

Liefdevol | Puur | Ongedwongen | Zoals jullie echt zijn 

 
Making Memories Fotografie
 
 

Veel leuke dingen die je samen meemaakt staan meestal op foto, maar...vaak sta je er zelf dan niet op. 

En daar kan ik verandering in brengen! Een familiereportage of een fotoreportage van je kinderen maak ik in gemiddeld 1-1,5uur. Ik vind het zelf erg leuk om creatief te zijn in m'n foto's. 

Ik zal daarom dus ook niet alleen maar vragen om strak naast elkaar te gaan staan, als liggend in het gras, hangend aan een boom, of rennend van een heuvel af veel leuker is!  Foto's met kinderen moeten speels zijn. Ze moeten zichzelf kunnen zijn. Zo kunnen jullie later tegen elkaar zeggen, zo zijn ze écht, dát zijn onze kinderen!! Ik ben ook opzoek gegaan naar mooie en leuke locaties voor familiesessies, maar als jullie een eigen idee hebben kan dit natuurlijk ook. Hebben jullie een leuke achtertuin of willen jullie op de boerderij van opa foto's maken, leuk!! (Geef dit dan even door tijdens de reservering. Dan kom ik graag van te voren even kijken). Natuurlijk ben ik afhankelijk van het weer, want alle gezin en familiereportages doe ik buiten. Uiteraard is het ook mogelijk om naar de studio te komen, maar hier heb ik beperkt plaats (alleen voor kleine gezinnen) en is het niet geschikt voor grotere groepen.
In overleg bespreek ik de mogelijkheden voor binnenlocaties, mocht het weer slecht worden die dag.Informatie over de sessie:

Hoe ga ik te werk:

We spreken af op een plek en tijdstip wat jullie het beste/leukste vinden. Houdt rekening met (kleine) kinderen die ook mee gaan. Kinderen zijn erg actief en speels, maar sommige hebben 's middags nog hun slaap hard nodig. Probeer hier dan rekening mee te houden voor de sessie. 

Ik kan op meerdere tijdstippen van de dag, dus voor mij is dat geen enkel probleem.

We zoeken alle leuke plekken op bij de afgesproken locatie en gaan aan de slag. Ik zal leuke verhalen vertellen en vraag ook om zo gewoon mogelijk met elkaar om te gaan. Speel met de kinderen, speel tikkertje, verschuil je achter bomen of geef elkaar zo nu en dan een knuffel. 

De mooie natuurlijke momenten pik ik er dan uit en samen maken we een mooie unieke fotoreportage van jullie kinderen/gezin of familie.

Tijdens een familiereportage maak ik diverse foto's. Het gezin apart, kleinkinderen samen met opa/oma - broers en zussen bij elkaar - etc. 

Ook als er nog eigen wensen zijn hoor ik dit natuurlijk graag.


Wat voor soort foto's maak ik en hoelang duurt een sessie ongeveer?:

Als Moment Design fotograaf hou ik als geen ander van spontane foto's. Met deze mooie techniek stel ik diverse vragen en geef ik jullie opdrachten zodat jullie jezelf zijn en kunnen ontspannen. Niet zomaar een fotosessie, maar een gezellige dag met elkaar. Leuke dingen doen en lekker jezelf zijn! Deze sessie duurt ongeveer 1-1,5uur. 


En na de sessie?

Na de sessie pak ik mijn spullen in en ga ik thuis aan het werk voor de eerste preview. Dit zijn een paar foto's om alvast even van te kunnen genieten voordat de andere foto's in jullie persoonlijke galerij komen te staan. Deze foto's zullen voorzien zijn van mijn logo. 

Jullie ontvangen binnen 3 weken na de sessie een inlogcode voor jullie persoonlijke online fotogalerij. Hierin zullen de geselecteerde foto's komen te staan waar jullie een keuze uit kunnen maken. (afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen). 

Eventueel bestelde producten volgen ongeveer 2-3 weken na de sessie en na de (eventuele extra) betaling.


En verder:

Bij elke reservering ontvang je per mail van mij een formulier die je mag invullen. Hierop staan alle gegevens die ik moet weten, mocht er wat zijn. 

Na het retour sturen van het formulier en als de betaling is voldaan, ontvang je van mij een bevestiging van de sessie en wordt er een PDF bestandje doorgestuurd met mijn werkwijze, tips en voorwaarden mbt de sessie die geboekt is. Hierin staat diverse informatie hoe ik werk en waar je rekening mee kunt houden tijdens de sessie. Ook zullen hier kledingtips in staan.

Om mijn naam te kunnen promoten zal ik de preview ook online plaatsen. Dit doe ik op mijn eigen bedrijfs-facebookpagina en op mijn website. 

Wil je dit niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.


Heb je andere vragen of wil je een sessie boeken? Vul dan het contactformulier in en dan zal ik je z.s.m. beantwoorden.